Vesa Korkkula: Wammaparkin sisällyttäminen Helsingin skeittiohjelmaan 2015-2019

maaliskuu 8, 2014 | Kategoria: Aloitteet, Liikunta, Nuoriso, Valtuusto

vesakorkkulaKaupunginvaltuusto käsitteli Wammaparkina tunnetun skeittipuiston vakinaistamista ehdottavaa valtuustoaloitettani edellisessä kokouksessaan. En tällä kertaa päässyt osallistumaan kokoukseen ja puhumaan Wammaparkin puolesta, koska olen vain varavaltuutettu. Onneksi tuki Wammaparkin vakinaistamiselle kaupunginvaltuustossa on vahvaa ja puoluerajat ylittävää, joten muut pääsivät ääneen puoltamaan Wammaparkin vakinaistamista. Jos heidän puheenvuoronsa kiinnostavat, löytyvät ne tästä linkistä http://www.helsinkikanava.fi/fi/kaupunginvaltuusto klipistä nimeltä Kaupunginvaltuuston kokous 4/26.2.2014 ja alkaen kohdasta 01:44:56.

Kaupunginvaltuuston päätöksessä todetaan muun muassa:

“Skeittipaikkoja, niiden ylläpitoa ja uusien toteuttamista koordinoi rakennusviraston, kaupunkisuunnitteluviraston, liikuntaviraston, nuorisoasiainkeskuksen ja ympäristökeskuksen yhteinen skeittipaikkatyöryhmä. Skeittiohjelman päivitys vuosille 2015 – 2019 on käynnistetty.”

“Brahen leikkipuiston skeittihankkeen tarve ja aikataulutus sekä budjetointi on tarkoituksenmukaista arvioida skeittiohjelman päivityksen yhteydessä. Tavoitteena on, että skeittiohjelma valmistuu vuoden 2014 loppuun mennessä.”

Tämä tarkoittaa nyt sitä, että Wammaparkin asema ei vakinaistu tämän vuoden aikana, vaan pallo siirtyy skeittipaikkatyöryhmälle, jonka oletan ottavan huomioon kaupunginvaltuuston tuen Wammaparkin vakinaistamiselle. Nyt onkin tärkeätä saada Wammapark kirjattua osaksi vuosien 2015-2019 skeittipaikkaohjelmaa.

Moni on varmaan tuskastunut tämänkin prosessin hitaudesta, mutta uskon, että lopulta kärsivällisyys palkitaan. Yhtä kaikki, työ ei ole vielä ohi.

Haku

Vasemmistoliitto