Vesa Korkkula: Lauttasaari saa betonisen skeittipuiston

syyskuu 16, 2014 | Kategoria: Liikunta, Nuoriso, Rakentaminen

vesakorkkulaYllättävän harvoin kova työ ja sinnikkyys palkitaan. Seuraava tapaus osoittaa, että välillä niinkin käy.

Noin vuosi sitten Lauttasaaren liikuntapuiston remontti oli alkamassa, mutta alueella sijaitsevalle skeittirampille ei oltu budjetoitu sen kunnostukseen tarvittavia varoja. Ramppi oli ajan saatossa kärsinyt ja kunnostuksen tarpeessa. Jos sitä ei kunnostettaisi, pitäisi se ennen pitkää purkaa.

Lauttasaarelaiset aktiiviset kaupunkilaiset huomasivat ihmetyksekseen, että vaikka puistoa uusittiin, ei ramppia oltu korjaamassa. Niinpä he ottivat yhteyttä liikuntavirastoon ja -lautakuntaan sekä allekirjoittaneeseen ja vaativat, että asialle pitäisi tehdä jotain.

Muutamien tapaamisten ja keskustelujen jälkeen päädyttiin seuraavaan ratkaisuun. Ramppi kunnostettaisiin kesällä 2014 ja mikäli jostain saataisiin lisää rahaa, voitaisiin harkita uuden ja kookkaamman betoniparkin rakentamista. Tätä ei olisi tapahtunut ilman paikallisten aktiivisuutta.

Tätä lukiessasi on ramppi korjattu ja hyvä niin, sillä hyviä syyskelejä on vielä jäljellä!

Mutta vielä parempi uutinen on se, että ensi vuonna rampin tilalle rakennetaan uusi betoniparkki! Budjetti saatiin kasaan, kun Etelä-Suomen aluehallintovirasto myönsi 55 000 euron suuruisen valtionavustuksen, jonka turvin koko hanke sai käytettäväkseen 179 000 euroa. Kaiken lisäksi parkin rakentaa Concrete Proof, joten jälki tulee uskoakseni olemaan erinomaista.

Lisätietoja:

Vesa Korkkula
Nuorisolautakunnan jäsen
vkorkkula(ät)gmail.com

Riku Ahola
Liikuntalautakunnan pj
aholarj(ät)gmail.com

Haku

Vasemmistoliitto